Δείτε ένα Μίνι-Επεισόδιο του νέου Sherlock

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκηςsherlockbbc

Χρόνια Πολλά με ένα δώρο από το Reel. Αν και η αναμονή των φίλων του Sherlock πλησιάζει προς το τέλος της, με την προβολή του 1ου επεισοδίου την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία, εμείς έχουμε μια δόση νωρίτερα. Ένα τρέιλερ, μίνι-εισαγωγή στην «ανάσταση» του ντετέκτιβ και στο τι έκανε στα 2 χρόνια του θανάτου του.

Ο LeStrade συναντιέται με έναν συνεργάτη του, ο οποίος έχει παθιαστεί με την «αυτοκτονία» του Sherlock και συλλέγει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι ζωντανός, από υποθέσεις που λύνονται εντυπωσιακά, σε όλο τον κόσμο, σε μια διαδρομή που καταλήγει στην Αγγλία. Ο σκεπτικισμός του LeStrade θα συναντήσει μεταφυσικού επιπέδου αντιρρήσεις, για να πεισθούμε ότι “The Game is Back On”.

Με το υπέροχο, υποδόριο χιούμορ της σειράς που σου κλείνει το μάτι όταν νομίζεις ότι έχεις βρει τη συνομωσία, και το δίδυμο Sherlock-Watson να ξαναβρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο προκαλώντας μας συμπάθεια για τον γιατρό, αλλά και να μας θυμίζει ότι ο Sherlock είναι ο πιο αγαπημένα αντιπαθητικός ήρωας της μικρής οθόνης μετράμε τις μέρες αντίστροφα…

Δείτε το βίντεο

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ