Μήνυση $1δις εναντίον Tom Cruise

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης Το Χόλυγουντ δίνει επικερδή ενασχόληση σε πολλούς, και με πολλούς τρόπους. Ένας από τους πιο κλασσικούς, αναδεικνύεται ότι είναι ο δικαστικός κλάδος.  Αλήθεια,...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Tom-CruiseΤο Χόλυγουντ δίνει επικερδή ενασχόληση σε πολλούς, και με πολλούς τρόπους. Ένας από τους πιο κλασσικούς, αναδεικνύεται ότι είναι ο δικαστικός κλάδος.  Αλήθεια, ή ψέμματα στον κόσμο των Αγγέλων η δικαιοσύνη καλείται να βρει τη λύση, αν και συνήθως τα ποσά αλλάζουν και συμφωνούνται σε εξωδικαστικές συμφωνίες, ανεξαρτήτως αθωότητας ή ενοχής, αλλά και βαρύτητας. Το ζήτημα είναι τα λεφτά.

Σε μια νέα, λοιπόν, δικαστική διαμάχη αυτό που εντυπωσιάζει είναι το ποσό. Ο σεναριογράφος Timothy Patrick McLanahan κατέθεσε μήνυση εναντίον του Tom Cruise και των παραγωγών του Mission: Impossible – Ghost Protocol για κλοπή και χρήση του σεναρίου του, αξιώνοντας το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. 

Η μήνυση αναφέρει ότι ο σεναριογράφος έστειλε το μακρινό 1998 το σενάριο του σε μια εταιρία παραγωγής, η οποία του είπε ότι δεν τους ενδιαφέρει. Όμως, σύμφωνα με την μήνυση, η εταιρία προώθησε το σενάριο στην εταιρία που εκπροσωπεί τον Cruise και στην εταιρία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται ο ηθοποιός. Μια δεκαετία αργότερα, ο εν λόγω σεναριογράφος, είδε το  Ghost Protocol και αναγνώρισε το σενάριο του, του 1998!

Αν και ο νομικός εκπρόσωπος του Cruise δήλωσε πεπεισμένος ότι η μήνυση θα απορριφθεί εύκολα και γρήγορα στο δικαστήριο, 1δις παραμένουν πολλά λεφτά. Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στις εισπράξεις της ταινίας, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία ταινίας του Cruise. Μένει να δούμε αν θα είναι και αυτή που θα του κοστίσει τα περισσότερα. Θυμήσου το Mission: Impossible – Ghost Protocol 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ