Δικαστηριακό trailer για το Miss Sloane

Η Jessica Chastain αντιμέτωπη με το "λόμπι των όπλων"

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του John Madden (Shakespeare in Love), Miss Sloane, με την Jessica Stone στον ρόλο μιας δυναμικής λομπίστριας που θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ισχυρό λόμπι των όπλων, όταν επιδιώξει να “περάσει” ένα νομοθετικό πλαίσιο, για αυστηρότερο έλεγχο σχετικά με την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία στην Αμερική.

Μπορεί η Chastain να δοκιμάζεται εδώ σε έναν ρόλο που δεν την έχουμε συνηθίσει, γεγονός όμως είναι πως οι τελευταίες της επιλογές, μαρτυρούν μια μάλλον γενικότερη στροφή της ηθοποιού προς πιο “σκληρούς” και λιγότερο μελιστάλακτους χαρακτήρες, συνεπώς η προσθήκη στην φιλμογραφία της, ενός δικαστικού θρίλερ δεν μας ξαφνιάζει ιδιαίτερα.

Με τις πρώτες εικόνες να παραπέμπουν σε ένα, παραδοσιακής κοπής, φιλμ του εν λόγω κινηματογραφικού είδους, το Miss Sloane έχει συγκεντρώσει ένα ενδιαφέρον πρωταγωνιστικό cast, απαρτιζόμενο από τους Mark Strong (σε καλό ρόλο ελπίζουμε, μετά τις πρόσφατες αστοχίες), John Lithgow, Michael Stuhlbarg, Alison Pill, Gugu Mbatha-Raw και Sam Waterston.

Η ταινία θα έρθει στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο, έχοντας βγει έναν μήνα πριν στην Αμερική, πράγμα που σημαίνει πως φιλοδοξεί να πουσάρει την πρωταγωνίστριά του στην φετινή οσκαρική κούρσα. Αν κρίνουμε από το περιεχόμενο της ταινίας, η Chastain είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βρεθεί ανάμεσα στις υποψήφιες, τέτοιου είδους άλλωστε ιστορίες αποτελούν αγαπημένες – ακαδημαϊζουσες – επιλογές της Ακαδημίας, παρόλα αυτά η Emma Stone με το La, La Land και η Natalie Portman με το Jackie περιμένουν ήδη την Chastain “στη γωνία”.

miss-sloane-poster-620x930

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ