Η Katie Holms μεταμορφώνεται σε μικρή γλυκιά φόνισσα στο νέο trailer της «Miss Meadows»

...

Γράφει ο Χριστόφορος Αντωνόπουλος

Miss_MeadowsΣε ένα φιλμ που ακροβατεί μεταξύ Pulp Fiction και Mary Poppins θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύουμε για ακόμα μια φορά την Katie Holms, σε ένα ρόλο που, αν κρίνουμε από το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας, μάλλον της πηγαίνει γάντι.

Ο λόγος για το τελευταίο σκηνοθετικό και σεναριακό εγχείρημα της Karen Leigh Hopkins με τίτλο,»Miss Meadows». Αν και το συγκεκριμένο φιλμ είναι σίγουρο πως δεν μπορεί συγκριθεί με τις προαναφερθείσες θρυλικές ταινίες, καταφέρνει παρ’ όλα αυτά να μας δώσει έμμεσα μια εικόνα της πρωταγωνίστριας, καθώς και του κινηματογραφικού πλαισίου της ιστορίας.

Η Katie Holms υποδύεται αυτή τη φορά μια νεαρή, γλυκιά και χαριτωμένη δασκάλα (έχετε ακόμα αμφιβολίες για την εξαιρετική επιλογή του cast;), η οποία όμως και χωρίς κανένα δισταγμό δεν θα φοβηθεί να λερώσει τα χέρια της με…αίμα όταν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, απονέμοντας έτσι με τον δικό της μοναδικό τρόπο την προσωπική της δικαιοσύνη.  Όλοι οι κακοί, που έκαναν το τραγικό λάθος να απειλήσουν τους ανυπεράσπιστους μικρούς μαθητές της και να ταράξουν αυτήν την τόσο ήσυχη πόλη, θα μάθουν από πρώτο χέρι τι πάει να πει «όλα εδώ πληρώνονται».

Όσον αφορά το cast της ταινίας, την Holms συνοδεύουν οι James Badge Dale, Callan Mulvey και Stephen Bishop, ενώ το άνοιγμα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής έχει προγραμματιστεί για τις  14 Νοεμβρίου του 2014.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ