Χωρίς καλλίγραμμα μοντέλα τα φετινά Oscars

...

Γράφει ο Άρης Ανδρικάκης

Τα κακά νέα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Τι να πεις και τι να σχολιάσεις για την απόφαση της Ακαδημίας να «κόψει» τις ωραίες και αιθέριες υπάρξεις από τη βραδιά των Oscar. Αυτές οι δροσερές κοπέλες που η δουλειά τους ήταν να πηγαίνουν τα βραβεία στους παρουσιαστές για να τα δίνουν στους νικητές δεν θα υπάρχουν στην 85η τελετή απονομής των βραβείων, γιατί οι διοργανωτές αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν σπουδαστές του κινηματογράφου για να ανεβάσουν, λέει, το κύρος του θεσμού και να σταματήσουν τον σεξισμό που ήθελε τις γυναίκες, αντικείμενα.

Επίδοξοι κινηματογραφιστές από όλες τις Πολιτείες πήραν μέρος στο διαγωνισμό που κήρυξαν οι παραγωγοί της τελετής, όπου και επελέγησαν οι έξι καλύτεροι, οι οποίοι και δηλώνουν σοκαρισμένοι, καταενθουσιασμένοι και αγχωμένοι. Οι τυχερή εξάδα θα υποστεί ένα extreme makeover, για να ταιριάζουν στην αστραφτερή βραδιά, θα ραφτούν με έξοδα της παραγωγής και θα έχουν δικαίωμα να μπουν στο after party των βραβείων.

Άγνωστα τα κριτήρια επιλογής, άγνωστό επίσης και τι ακριβώς θα προσφέρει στους σπουδαστές αυτούς η μεταφορά βραβειων από την αποθήκη στους παρουσιαστές. Εμείς απλώς ξέρουμε ότι  χάσαμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της βραδιάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ