Εντυπωσιακό trailer από το «Monsters: Dark Continent» σε παραγωγή Gareth Edwards

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

asaΟ Gareth Edwards έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με την σκηνοθετική του πορεία, καθώς μετά το ντεμπούτο του με το ανεξάρτητο «Monsters», τέσσερα χρόνια πριν, μετράει ήδη στο ενεργητικό του ένα action packed reboot-άρισμα του «Godzilla», αλλά και την ευκαιρία να αφήσει την δική του σφραγίδα στον κινηματογραφικό κόσμο των «Star Wars», καθώς όπως φαίνεται θα σκηνοθετήσει ένα από τα τρία spin-offs τα οποία πρόκειται να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια.

Εκτός όμως από την ενασχόληση του με «τα μεγάλα αφεντικά» του Hollywood, ο Edwards αποφάσισε να παραμείνει πιστός στο indie παρελθόν που τον έβαλε στο κέντρο της προσοχής, εκτελώντας χρέη παραγωγού στο σίκουελ του Monsters, με τίτλο «Monsters: Dark Continent».

Η νέα ταινία σε σκηνοθεσία Tom Green («Misfits», «Blackout») τοποθετείται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, σε μια εποχή που οι «Μολυσμένες Ζώνες»-περιοχές δηλαδή, γεμάτες τέρατα-έχουν εμφανιστεί σε ολόκληρο τον κόσμο, με την ανθρωπότητα να παλεύει για την επιβίωσή της.

Το Monsters: Dark Continent χαρακτηρίζεται από μια πιο επιχειρησιακή, στρατιωτική ματιά, καθώς επικεντρώνεται στην ιστορία τεσσάρων νεοσύλλεκτων του Αμερικανικού στρατού που προσπαθούν να ανταποκριθούν στην αποστολή που τους έχει ανατεθεί, με την κατάσταση όμως να βγαίνει σιγά σιγά εκτός ελέγχου.

To trailer που ακολουθεί δικαιώνει απόλυτα τις προσδοκίες μας, καθώς φαίνεται να συνδυάζει άψογα τον ανθρώπινο, συναισθηματικό παράγοντα και την τεράστια τερατική απειλή που ελοχεύει σε κάθε βήμα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από τον Νοέμβριο στην Μεγάλη Βρετανία και ελπίζουμε να την δούμε σύντομα και στην χώρα μας.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*