Επιτέλους έφτασε το trailer των Τεράτων!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Το περιμέναμε καιρό αυτό το trailer και να που έσκασε στην πιο κατάλληλη στιγμή, αυτή της βράβευσης του “Brave” και της Pixar, ως την Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων για το 2012 στα χθεσινά BAFTA. Σειρά έχουν τα Τέρατα λοιπόν! Αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι ο Mike και ο Sully δεν ήταν πάντα φίλοι, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας Dan Scanlon, προσπάθησε να μας δώσει μια αρκετά εκτενή εισήγηση αυτής της “διαταραγμένης” σχέσης… Μεταφερόμαστε λοιπόν ξανά πίσω στα φοιτητικά χρόνια των δύο πρωταγωνιστών, με φόντο ένα αξιοζήλευτο campus και πολλά καινούργια πρόσωπα, για να διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια πως είχαν τα πράγματα, εκείνη την εποχή…

Όπως ήδη γνωρίζουμε, John Goodman και Billy Crystal ξαναπαίρνουν τις θέσεις τους πίσω απ’ τα μικρόφωνα, για τις πλέον αναγνωρίσιμες φωνές του αξεπέραστου διδύμου, ενώ το prequelικό σενάριο υπογράφεται από κοινού από τους Pete Docter (“Up”, “Monsters, Inc.”, “Toy Story”, “Wall-e”) και Andrew Stanton (“Finding Nemo”, “Wall-e”, “Toy Story”, “Toy Story 2”).

Το “Monsters University” είναι προγραμματισμένο να εισβάλει στις αίθουσες τον ερχόμενο Ιούνιο και για όποιον ενδιαφέρεται, θα είναι τρισδιάστατο. Δες το καινούργιο trailer παρακάτω, αλλά επειδή και το teaser είναι εξίσου καλό, φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ. Για οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την ελληνική ημερομηνία εξόδου θα ενημερώσουμε άμεσα!


Trailer for Monsters University από reelgr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ