Ένα παραμυθένιο trailer για το “L’ Ecume des Jours” του Michel Gondry

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Γάλλος σκηνοθέτης Michel Gondry επιστρέφει στις ρομαντικές ταινίες με την μεταφορά του best seller βιβλίου του Boris Vian “L’ Ecume des Jours” (ή στα αγγλικά “Mood Indigo”). Ο αγαπημένος σκηνοθέτης του “An Eternal Sunshine of a Spotless Mind” σκηνοθετεί τους Audrey Tautou, Romain Duris, Omar Sy, Gad Elmaleh, Philippe Torreton, Aïssa Maïga και Charlotte le Bon σε μια ιστορία αγάπης όπου ο ήρωες του μοιάζουν να κατοικούν πραγματικά σε ένα ροζ συννεφάκι!

Ένας άντρας (ο Colin) ερωτεύεται μια κοπέλα (την Chloe). Παντρεύονται. Η Chloe όμως αρρωσταίνει από μια σπάνια αρρώστια όπου ένα λουλούδι αρχίζει να μεγαλώνει στους πνεύμονές της. Ο Colin αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να την σώσει.

Το πρώτο trailer είναι ονειρικό, σουρεαλιστικά παραμυθένιο. Θυμίζει σκηνικά από την “Amelie” του Jeunet ενώ τα πάντα, ακόμα και ίσως τα πιο σοβαρά θέματα, παρουσιάζονται κάτω από μια αρκετά ζαχαρένια ατμόσφαιρα. Οι δυο πρωταγωνιστές λάμπουν και κάτω από την καθοδήγηση του Gondry φαίνεται πως η ταινία θα είναι, τουλάχιστον, μοναδική.

Μπορείς να απολαύσεις κι εσύ το γαλλικό trailer πλαισιωμένο από τους ήχους των The Lumineers και το “Ho Hey”. H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στην Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ