«Ο Κος Πίμποντι & ο Σέρμαν» μας προσκαλούν στη χρονομηχανή τους!

...

MPS_sq1475_s103.5_f124_4k_PS_RGB_v4.1

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ο κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυΐα…. Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος! Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, την μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών. Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις που συνάντησε ποτέ – αυτή του να είναι γονιός.

To animation βασίζεται στους χαρακτήρες που υπήρχαν σε κάποια επεισόδια της αμερικάνικής σειράς των 60’s,  The Rocky and Bullwinkle Show που παρά την μέτρια επιτυχία στις ΗΠΑ όταν παιζόταν, έγινε αργότερα cult λόγω της πολύ καλής γραφής του και του καυστικού του χιούμορ. To trailer που θα δείτε παρακάτω φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, ας ελπίσουμε λοιπόν και η ολοκληρωμένη ταινία που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, από την Odeon, στις 27 Φεβρουαρίου 2014 να είναι όσο έξυπνη και απολαυστική όσο το ιστορικό cartoon.

Την σκηνοθεσία της ταινίας κάνει ένας από τους σκηνοθέτες του Βασιλιά των Λιονταριών και στην ελληνική του έκδοση χαρίζουν τις φωνές τους οι Χριστόδουλος Στυλιανού (Mr. Peabody), Νατάσα Ασίκη (Ms. Grunion), Μαρία Ζερβού (Patty), Θανάσης Κουρλαμπάς (Paul), Στεφανία Χούγια (Penny) και Αρσένιος Χαλκιόπουλος (Sherman).

Δείτε παρακάτω  το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ