Έρχεται το τηλεοπτικό αδερφάκι του «Scream» στο MTV

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ίσως το θεωρούσαν φυσικό. Ίσως το θεωρούσαν το επόμενο βήμα. Πάντως το MTV, μετά την επιτυχία του “Teen Wolf” η οποία πρόκειται για την μεταφορά της ομότιτλης ταινίας του 1985, αποφάσισε πως ήρθε καιρός και για το “Scream” να αποκτήσει το δικό του τηλεοπτικό αδερφάκι.

Οι πληροφορίες για το όλο αυτό εγχείρημα είναι πραγματικά ελάχιστες και μέχρι στιγμής δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά πέραν του ότι οι πρώην παραγωγοί του MTV Tony DiSanto και Liz Gateley έχουν αναλάβει την παραγωγή της σειράς ενώ ψάχνουν για σεναριογράφους για τον πιλότο. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι δημιουργοί της Wes Craven και Kevin Williamson θα ασχοληθούν ή θα έχουν κάποιο σημαντικό ρόλο σε όλη την παραγωγή, ούτε αν οι πρωταγωνιστές των ταινιών θα εμφανίζονται στην σειρά.

Την σειρά του “Scream” τη θεωρώ μια από τις καλύτερες και πιο έξυπνες ταινίες τρόμου. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο όλο αυτό θα λειτουργήσει. Άραγε σε κάθε σεζόν θα έχουμε και από έναν καινούργιο δολοφόνο με την μάσκα του Ghostface; Δεν θα μοιάζει κουραστικό αν συνεχίζεται για πολλές σεζόν το ίδιο τροπάρι; Πάντως αυτή η μέτα κατάσταση που ξεκίνησε στο “Scream 4” φαίνεται ότι θα το ακολουθεί για πολύ καιρό ακόμα. Περισσότερα καθώς θα γίνονται γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*