Τα χρυσά ποπ κορν του MTV Movie Awards 2012

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Θεσμός έχει γίνει, λίγο πριν το καλοκαίρι, να μοιράζονται τα χρυσά ποπ κορν βραβεία του MTV στις καλύτερες ταινίες τις χρονιάς. Μέσα σε έναν μήνα από τότε που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, το κοινό ψήφιζε ανελέητα προσπαθώντας οι φανς της μιας ταινίας να εκτοπίσουν την άλλη από την πρωτιά. Χτες τελικά ανακοινώθηκε ποιο φαν κλαμπ, ε συγγνώμη ταινίες, έχουν πάρει την μεγαλύτερη… ψηφοφορία.

Και, οποία έκπληξις, το The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 αναδείχτηκε η καλύτερη ταινία της χρονιάς. Δεν ήταν κάτι το μη αναμενόμενο μιας και κάθε ταινία του Twilight κέρδιζε το βραβείο αυτό όποτε ήταν υποψήφιο. Η ταινία κατάφερε επίσης να κερδίσει και το δεύτερο βραβείο για το οποίο ήταν υποψήφια, το “Καλύτερο Φιλί”, αποδεικνύοντας έτσι το πόσο φανατικό φαν κλαμπ έχει. Από την άλλη, τα Παιχνίδια Πείνας (Hunger Games) κατάφεραν και απέσπασαν 4 βραβεία από τα 8, “Καλύτερης Μεταμόρφωσης Επί Σκηνής”, “Καλύτερής Μάχης”, “Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας” για την Jennifer Lawrence και “Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας” για τον Josh Hutcherson. Δεν το λες και κακό…

Στους υπόλοιπους νικητές της βραδιάς, o “Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 2ο” (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2) πήρε 2 από τα α 6 βραβεία όπου ήταν υποψήφιο, “Καλύτερου Ήρωα” και “Καλύτερου Καστ”, ενώ οι Φιλενάδες (Bridesmaids) από τα 8 πήραν τα 2 βραβεία, “Καλύτερης Κωμικής Ερμηνείας” και “Καλύτερης Ανυπόφορης Ερμηνείας”. Tα τιμητικά βραβεία του MTV, “Βραβείο Γενιάς του MTV” και “Βραβείο Trailbrazer” πήραν οι Johnny Depp και Emma Stone αντίστοιχα.

Μπορείς να μπεις και στο site του MTV για να δεις σκηνές από τα απονομή των βραβείων αλλά και όλους του ευχαριστήριους λόγους των νικητών. Την απονομή των βραβείων μπορείς να την παρακολουθήσεις σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ στο MTV.

Ολόκληρη η λίστα με τους νικητές έχει ως εξής:

Ταινία της χρονιάς

“The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”

Καλύτερη ανδρική ερμηνεία

Josh Hutcherson, “The Hunger Games”

Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία

Jennifer Lawrence, “The Hunger Games”

Καλύτερη κωμική ερμηνεία

Melissa McCarthy, “Bridesmaids”

Καλύτερη “Breakthrough” ερμηνεία

Shailene Woodley, “The Descendants”

Καλύτερο καστ

“Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2″

Καλύτερη μεταμόρφωση επί σκηνής

Elizabeth Banks, “The Hunger Games”

Καλύτερη μάχη

Jennifer Lawrence and Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig, “The Hunger Games”

Καλύτερο φιλί

Robert Pattinson και Kristen Stewart, “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”

Καλύτερη ανυπόφορη ερμηνεία

“Bridesmaids” (Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McClendon-Covey and Ellie Kemper)

Καλύτερο “καθίκι”

Jennifer Aniston, “Horrible Bosses”

Καλύτερη μουσική

“Party Rock Anthem,” LMFAO (“21 Jump Street”)

Βραβείο γενιάς του MTV

Johnny Depp

Βραβείο Trailbrazer

Emma Stone

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ