«Πολύ Κακό Για Το Τίποτα» δια χειρός Joss Whedon. Δες το πρώτο τρέιλερ!

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Joss Whedon είχε μια πολύ καλή χρόνια πέρσι μιας και οι Αvengers του έκαναν τους απανταχού geeks και μη να επικροτούν από ενθουσιασμό. Εκτός αυτού έβαλε και το χεράκι του στο σενάριο του Cabin In The Woods που οι λάτρεις του horror είδους λάτρεψαν με τη σειρά τους. Λίγο πριν ξαναγυρίσει λοιπόν στο πολυαναμενόμενο σίκουελ των Avengers, ο Joss Whedon κάνει ένα διάλλειμα από μπλοκμπάστερ και ειδικά εφέ και καταπιάνεται με έναν από τους διασημότερους συγγραφείς στην ιστορία.

Ο λόγος για τον William Shakespeare και πιο συγκεκριμένα το αγαπημένο θεατρικό του “Πολύ Κακό Για Το Τίποτα”. Η μεταφορά της απολαυστικής κωμωδίας ήταν για χρόνια καημός του σκηνοθέτη κι επειδή το πήρε πολύ προσωπικά κατάφερε να τη γυρίσει μέσα σε δώδεκα μέρες και μάλιστα στο ίδιο του το σπίτι! Είχε βέβαια και τη βοήθεια του απολαυστικού καστ, το οποίο αποτελούνταν από φίλους του με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν- κυρίως από την εποχή του Buffy.

Tο πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός λοιπόν και είναι μια ευχάριστη αλλαγή από ότι μας έχει συνηθίσει. Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με έγχρωμες λεπτομέρειες (βλ.Sin City) και μια σειρά από καυστικούς διαλόγους το πρώτο δείγμα μας κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Το πείραμα της σύγχρονης μεταφοράς σε πρωτότυπο κείμενο έχει επαναληφθεί στο παρελθόν κι από τον Baz Luhrmann με το Romeo & Juliet και όπως θυμάσαι ήταν πραγματικά υπέροχο. Οι ικανότητες του Whedon δεν υπόσχονται τίποτα λιγότερο.

Δες το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ