Πρώτες σκηνές από το “Much Ado About Nothing” του Joss Whedon

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Joss Whedon είναι από τους αγαπημένους μου δημιουργούς. Από την “Buffy the Vampire Slayer” μέχρι και τώρα στους Avengers, ο Whedon έχει καταφέρει να δείξει πόσο ταλαντούχος είναι.

Όμως μετά τους “Avengers” τι; Μα φυσικά λίγο Σαίξπηρ! Για όσους δεν το είχαν ακούσει, ο Joss Whedon κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των “Avengers” είχε κάνει κι άλλη μια ταινία με τίτλο “Much Ado About Nothing” βασισμένη φυσικά στο θεατρικό του Σαίξπηρ με αρκετά χαμηλό budget. Η ταινία, την οποία ο Whedon γύρισε μέσα σε λίγες εβδομάδες στο σπίτι του και την είχε κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό, έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα βίντεο αφιερωμένο στα γυρίσματα των “Avengers”, δείχνει κάποιες σκηνές από την νέα του ταινία οι οποίες, δυστυχώς, δεν είναι και αρκετές για να καταλάβεις και πολλά. Πάντως αν θες να πάρεις έστω και μια μικρή γεύση από το “Much Ado About Nothing” τότε δες το βίντεο που ακολουθεί.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Nathan Fillion, Sean Maher, Alexis Denisof, Fran Kranz, Amy Acker, Riki Lindhome, Clark Gregg, Spencer Treat Clark, Jillian Morgese και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*