Η live-action εκδοχή της “Mulan” είναι γεγονός

Στο δρόμο που χάραξε η "Σταχτοπούτα" του Kenneth Branagh

Μετά την επιτυχία της live-action εκδοχής της Σταχτοπούτας δια χειρός Kenneth Branagh, το στούντιο του θρυλικού ποντικού, αποφάσισε να μετατρέψει, ακόμα ένα από τα υπέροχα φιλμ κινουμένων σχεδίων στην αντίστοιχη live-action εκδοχή του. Το THR αναφέρει πως τώρα η Disney, ετοιμάζει μια live-action κινηματογραφική επανάληψη της “Mulan”, του κινέζικου θρύλου σχετικά με την θηλυκή πολεμίστρια, η οποία μεταμφιεσμένη ως άντρας, ξεκινά για τον πόλεμο προκειμένου να αντικαταστήσει τον πατέρα της.

Το συγγραφικό δίδυμο των Martin και Lauren Hynek (στην πρώτη συμφωνία τους για μεγάλου μήκους ταινία), έχουν αναλάβει το προσχέδιο του σεναρίου, το οποίο πολύ πιθανόν αργότερα να ξαναγραφτεί από έναν ποιο διάσημο/καθιερωμένο σεναριογράφο, παίρνοντας έτσι την τελική του μορφή, ενώ ταυτόχρονα οι Chris Bender και J.C. Spink έχουν αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας.

Το στούντιο ως γνωστόν, ετοιμάζει ακόμα και μια live-action εκδοχή του “Dumbo”, με τον Tom Burton να έχει αναλάβει το τιμόνι της σκηνοθεσίας, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και η παραγωγή της νέας εκδοχής του “Βιβλίου της Ζούγκλας” από τον Jon Favreau. Όπως όλα δείχνουν, η Disney σκοπεύει να προσαρμόσει κινηματογραφικά πολλές ακόμα ταινίες μέσα από την πολύχρωμη βιβλιοθήκη της, το ερώτημα είναι μόνο κατά πόσο αυτή η νέα μόδα θα καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ