Τα Muppets έχουν το πιο αντισικουελικό τρέιλερ

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

muppets_most_wanted21 Μαρτίου τα Muppets θα ξανακαταλάβουν τις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς μετά την αναγέννησή τους το 2011, πλέον βγαίνουν και σε παγκόσμια περιοδεία στο Muppets Most Wanted. Απαντώντας όμως στην δημοσιογραφική υπερβολή των ΗΠΑ, που για κάθε ιδέα υπάρχει αυτόματα αφορμή ακατάσχετης μπλαμπλαλολογίας, άνευ ουσίας, το Muppets Most Wanted κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για την ταινία, το οποίο εκτός του ότι μας θυμίζει το μοναδικό στυλ τους παιδικού μπουρλεσκ, κωμικού μιουζικαλ, αλλά και τους διάσημους φίλους τους, απαντά με κοφτερές ατάκες σε όλους τους επικριτές, δίνοντας ταυτόχρονα μαθήματα αυτοσαρκασμού.

Δείχνοντας μας από την αρχή την αντισικουελική στάση των ίδιων των Muppets, τα οποία κάνουν σίκουελ μόνο και μόνο γιατί ξέμεινε η κάμερα από την προηγούμενη ταινία-την οποία δεν είδαν ούτε οι ίδιοι!-, απαντούν ότι όντως η Disney αποφάσισε να τους κάνει σίκουελ μέχρι να πείσει τον «Tom Hanks να γυρίσει το Toy Story 4” κα.

Ταυτόχρονα, μας παρουσιάζουν μερικούς από τους guest που θα τους συνοδέψουν στην ταινία, όπως οι Tina Fey, Ty Burrell, Ricky Gervais, Sean Combs, Christoph Waltz, Danny Trejo και Tom Hiddleston. Εμείς σίγουρα θα το απολαύσουμε! Δείτε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ