Τα Μάπετς επιστρέφουν!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τα Muppets επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη. Μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας του 2011 ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα περιμέναμε και sequel. Πέρα από τον Kermit, την Miss Piggy, τον Fonzie, τον Gonzo και τους άλλα Μάπετς της παρέας που θα επιστρέψουν για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, έχουν ήδη ανακοινωθεί και τα πρώτα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν δίπλα τους όπως η Tina Fey, o Ray Liotta, o Ricky Gervais και ο Ty Burrell.

Το Entertainment Weekly αποκάλυψε όχι μόνο την ιστορία της ταινίας αλλά και τον τίτλος της. Το sequel θα ονομάζεται “The Muppets… Again” όπου μετά την μεγάλη επιτυχία της παγκόσμιας περιοδείας τους, τα Μάπετς μπλέκονται σε έναν εγκληματία, τον Constantine, όπου προσπαθεί να κλέψει ένα τεράστιο διαμάντι. Το θέμα όμως είναι ο Constantine είναι o δίδυμος αδερφός του Kermit.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο James Tobin και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες 21 Μαρτίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες καθώς θα έρχονται για την ταινία. Για την ώρα μπορείς να δεις μια πρώτης φωτογραφία πάνω δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*