Μυστική Πρεμιέρα παρέα με τον Σον Πεν

...

Πολύς κόσμος βρέθηκε χτες στον Δαναό για να απολαύσει για τρίτη συνεχόμενη φορά την Μυστική Πρεμιέρα που διοργανώνει με επιτυχία το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ. Αυτή την φορά είχαμε ραντεβού με τον Σον Πεν σε έναν από τους πιο εκκεντρικούς ρόλους της καριέρας του με την ταινία «This Must be the Place» του Πάολο Σορεντίνο. Η ταινία επίσης προβλήθηκε και στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης τον προηγούμενο μήνα.

Πρόκειται για την ιστορία, του Σαγιέν, ενός βαριεστημένου, συνταξιούχου ροκά που μένει στον Δουβλίνο και αναγκάζεται να γυρίσει στην Νέα Υόρκη για την κηδεία του πατέρα του που δεν μιλούσαν για πάρα πολύ καιρό. Εκεί μαθαίνει την εμμονή του πατέρα του να βρει και να εκδικηθεί τον Ναζί ο οποίος τον εξευτέλισε όταν ήταν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Έτσι ο Σαγιέν αποφασίζει να συνεχίσει την αποστολή του πατέρα του και ξεκινάει ένα ταξίδι στην Αμερική όπου στην πορεία του θα κάνει νέες γνωριμίες και να επανασυνδεθεί με το παρελθόν του.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες τον Φλεβάρη όπου και τότε θα διαβάσετε την κριτική μας για την ταινία. Για την ώρα απολαύστε το τρείλερ παρακάτω και να δώσουμε ραντεβού για την επόμενη Μυστική Πρεμιέρα που θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου πάλι στον κινηματογράφο Δαναό στις 20:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*