Η Natalie Portman παίρνει το όπλο της

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Μετά την ψυχολογικά ασταθή ερμηνεία της στον «Μαύρο Κύκνο» του Αρονόφσκι που της χάρισε και το πρώτο της Oscar, η Νάταλι Πόρτμαν φαίνεται αποφασισμένη να δέχεται μόνο σοβαρές, κινηματογραφικές προτάσεις από’δω και πέρα.  Πρέπει να συντηριθεί και αυτό το χρυσό αγαλματάκι με κάποιον τρόπο!

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η όμορφη ηθοποιός δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στη ταινία «Jane Got a Gun», στην οποία μάλιστα θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.  Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η πληροφορία που θέλει την σκηνοθέτη του «We Need to Talk About Kevin» Λίν Ράμσεϋ, να αναλαμβάνει τα ηνία και σε αυτή τη ταινία.

Το φιλμ πρόκειται για ένα σκληρό γούεστερν της Παλιάς Δύσης, στο οποίο η κεντρική ηρωίδα προσπαθεί να κάνει οτι περνάει από το χέρι της προκειμένου να σώσει τον σύζυγό της, όταν εκείνος επιστρέψει στην φάρμα του τραυματισμένος από τη παλιά τους συμμορία.  Η Τζέϊν θέλει να προετοιμαστεί για το επερχόμενο χτύπημα, και έτσι αποφασίζει να επισκευθεί μια παλιά της αγάπη, από την οποία θα ζητήσει να της μάθει πως να χειρίζεται τα όπλα.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως το σενάριο της ταινίας είχε συμπεριληφθεί στη περσινή Μαύρη Λίστα, με τα καλύτερα σενάρια τα οποία δεν έχουν πάρει ακόμα το πράσινο φως για τη παραγωγή, ενώ και οι Κάννες έχουν αρχίσει από τώρα να τη διεκδικούν.

Παρόλα αυτά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε πότε πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αν και μια πιθανή ημερομηνία για την ίδια την κυκλοφορία της ταινίας είναι το τέλος του 2013.  Το νωρίτερο.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ