Νέα οικονομική πρόταση στον Daniel Craig για να συνεχίσει ως James Bond

Για την συμμετοχή του σε δύο ακόμη ταινίες

Ο Daniel Craig αποτελεί, σίγουρα, το παρόν πρόσωπο κλειδί στα studio της παραγωγής των ταινιών James Bond, καθώς, παρόλα όσα ακούγονται για πιθανούς διάδοχους, η Sony και η MGM  φαίνεται να είναι ακόμη…»κολλημένοι» με τον Craig. Και όχι άδικα καθώς, με την συμμετοχή του σε 4 (μέχρι στιγμής) ταινίες ως πράκτορας 007, το πρότζεκτ του Bond έχει ανενωθεί και τα έσοδα έχουν εκτιναχθεί στο Box Office (με τον Skyfall του 2012 να ξεπερνά τα $1 δις. εισπράξεις). O σταρ, όμως, φαίνεται απρόθυμος να συμμετάσχει στην επόμενη ταινία.

Τα studio παραγωγής, λοιπόν, επανέρχονται και προσπαθούν να αλλάξουν την γνώμη του διάσημου ηθοποιού με μία πρόταση που σοκάρει, καθώς για την συμμετοχή του σε δύο ακόμη φιλμ του πρότζεκτ οι απολαβές του θα φτάσουν στο ύψος των $150 εκατομμυρίων. Προηγουμένως είχε αρνηθεί το ποσό των $100 εκατομμυρίων συνοδεύοντας την απόρριψη του με μερικά βαρυσήμαντα λόγια για το πρότζεκτ κάνοντας ξεκάθαρη την θέση του και την επιθυμία του να μην συνεχίσει.

Μια πηγή από την υπόθεση αναφέρει πως: «Τα studio προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν να μείνει, ώστε να έχουν αρκετό χρόνο ώστε να βρουν έναν αξιόλογο διάδοχο του σε 6 ή 7 χρόνια περίπου». Μένει να δούμε αν αυτό το (πανύψηλο) ποσό-ρεκόρ για τον ρόλο του πράκτορα 007 θα αλλάξει την γνώμη του Craig, κάτι που φαντάζει μάλλον δύσκολο όμως.

Αντώνης Τσις

Τον Αντώνη θα τον βρείτε να περιπλανιέται στα σκοτεινά στενά της Αθήνας, αν και στην πραγματικότητα, θα ήθελε να χάνεται στα στενά ενός φιλμ νουάρ. Τα μάτια του μετατρέπουν τα πάντα, αυτόματα, σε κινηματογραφικά πλάνα, ενώ η δυνατότερη ευχή του θα ήταν να μπορούσε να τα καταγράψει, δημιουργώντας ταινίες δίχως ιδιαίτερο νόημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ