Νέα posters για τους χαρακτήρες του “Suicide Squad”

Η πολυαναμενόμενη ταινία της DC Comics ετοιμάζει και νέο τρέιλερ

Όσο περνάνε οι μήνες γνωρίζουμε ολοένα και περισσότερο τον καθένα από τους χαρακτήρες του “Suicide Squad”. Πρώτα με το τρέιλερ και το χαμό γύρω από αυτό με το leak του λίγες ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, και μετά με μια σειρά φωτογραφιών από την ταινία στο περιοδικό “Empire.

Τώρα ο σκηνοθέτης David Ayer (“End of Watch“, “Sabotage“, “Fury“) και η Warner Bros κυκλοφόρησαν μια ολοκληρωμένη σειρά από αφίσες με τον καθένα από τους 10 χαρακτήρες χωριστά σε μια πιο “κόμικ” εκδοχή τους.

Ο Ayer επίσης δήλωσε ότι το ολοκαίνουριο (δεύτερο) trailer του “Suicide Squad” θα κυκλοφορήσει την προσεχή Τρίτη.

Μέχρι την Τρίτη όμως, και μέχρι τις 5 Αυγούστου του 2016 οπότε θα κάνει και πρεμιέρα το “Suicide Squad” απολαύστε τις παρακάτω αφίσες :

suicide_squad_ver2_xlg suicide_squad_ver3_xlg suicide_squad_ver4_xlgsuicide_squad_ver6_xlgsuicide_squad_ver7_xlgsuicide_squad_ver8_xlgsuicide_squad_ver9_xlgsuicide_squad_ver10_xlgsuicide_squad_ver11_xlgsuicide_squad_ver5_xlg

SuicideSquadartposterfullsize5990b

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ