Νέος κύκλος σεμιναρίων πάνω στον ψηφιακό κινηματογράφο!

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Film Seminars 1Η SAE Athens, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας στα Creative Media, παρουσιάζει μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων σύντομης διάρκειας πάνω στον ψηφιακό κινηματογράφο. καλύπτοντας το ευρύ φάσμα του χώρου της κινούμενης εικόνας τόσο σε επίπεδο παραγωγής και post production όσο και σε αυτό της προώθησης.

Η αρχή γίνεται με το σεμινάριο DSLR Film Making (έναρξη 8/11) κατά τη διάρκεια του οποίου δίνεται έμφαση στη δημιουργική χρήση των καμερών Digital single-lens reflex.

Συνέχεια έχει το σεμινάριο Final Cut User Certification (έναρξη 22/11), του κορυφαίου λογισμικού ψηφιακού μοντάζ της Apple. Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται πιστοποίηση χρήσης (Apple Final Cut Pro Χ Certified Users) μέσω εξετάσεων καθώς η SAE Athens αποτελεί Apple Authorized Training Center.

Το Δεκέμβριο, εμπλουτίζοντας πάντα τις θεματικές της και ακολουθώντας τη ραγδαία ανάπτυξη του ελληνικού κινηματογράφου, η SAE Athens παρουσιάζει για πρώτη φορά το σεμινάριο Developing & Pitching your Film (έναρξη 7/12). Το σεμινάριο επικεντρώνεται στη διαδικασία της ανάπτυξης ενός κινηματογραφικού project, τόσο σαν μια δημιουργική διαδικασία αλλά, κυρίως, σαν ένα όχημα διερεύνησης των καλλιτεχνικών και χρηματοδοτικών δυνατοτήτων εντός και εκτός Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα σεμινάρια της SAE Athens

Film Seminars 3Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Eπικοινωνήστε με τη γραμματεία της SAE Athens για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις της σχολής.
Ισχύουν ειδικές τιμές για φοιτητές και κατόχους κάρτας ανεργείας.

Επικοινωνήστε με την SAE Athens στο 210 3217661 ή στο athens@sae.edu

Δείτε όλα τα άρθρα του Filmmaking

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ