Νέα ταινία για τον Lars Von Trier

Τιτλοφορείται The House that Jack Built

Τρία χρόνια μετά το κινηματογραφικό ταρακούνημα του Nymphomaniac, o Lars Von Trier επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το The House that Jack Bulit, ένα project προσανατολισμένο αρχικώς για τηλεοπτικό release υπό την μορφή σειράς οκτώ επεισοδίων.

Αφιερώνοντας τον χρόνο εκτός πλατό στον εαυτό του και την απεξάρτηση από το αλκοόλ, ο Trier ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω Facebook την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας την κινηματογραφική, τελικά, απόδοση της ιστορίας του, με την υπόθεση να ακολουθεί έναν κατά συρροή δολοφόνο, από την δική του όμως οπτική πλευρά.

Η ιδέα της τηλεοπτικής πραγμάτωσης του The House that Jack Built στηριζόταν στην λογική της συμμετοχής ενός διεθνούς cast, παρόλα αυτά ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα μοιραστούν οι ρόλοι στην κινηματογραφική εκδοχή της ιστορίας.

Κρίνοντας πάντως από τα λίγα που ξέρουμε, η ταινία μοιάζει να μοιράζεται μια κοινή λογική πάνω στο στήσιμο της πλοκής με αυτή του Nymphomaniac, στην οποία παρακολουθήσαμε την ζωή μιας νυμφομανούς από την δική της σκοπιά.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*