Πρόσκοιποι vs. zombies; Ω ναι!

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Δεν χρειάζεται νομίζω να επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά την αγάπη που οφείλει να έχει κάθε σωστός τρομολόγος, στο απέθαντο κινηματογραφικό είδος, ιδιαίτερα όταν αυτό καταφέρνει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να βάζει ένα ακόμα λιθαράκι στην ζομπιακή ιστορία του πατέρα George Romero.  Δεν είναι τυχαία εξάλλου η επιτυχία πρόσφατων προσπαθειών, όπως το «World War Z» , αλλά και το «Warm Bodies» το οποίο μπορεί να μην ενθουσίασε το κοινό, κατάφερε όμως να βάλει την δική του πινελιά στο νεκροζώντανο οικοδόμημα.

Τώρα όπως φαίνεται, θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε ένα ακόμη νέο story όσον αφορά τα αγαπημένα μας πλάσματα που ορέγονται ζωντανή σάρκα, μιας που σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο του «Boy Scouts vs. Zombies» (το οποίο βρισκόταν το 2010 στην Black List, της λίστας δηλαδή όπου συμπεριλαμβάνονται τα καλύτερα σενάρια σύμφωνα με τους παραγωγούς), θα γίνει πραγματικότητα.  Όπως αντιλαμβάνεσαι φυσικά από τον τίτλο, πρόκειται για μια παρέα προσκόπων oι οποίοι θα πρέπει να δοκιμάσουν τις προσκοπικές τους γνώσεις (ενδεχομένως και την τιμή τους), στην αντιμετώπιση ορδών από αιμοδιψή ζόμπι.

Όπως όλα δείχνουν η Paramount φαίνεται να έχει προσλάβει τον Christopher Landon προκειμένου να βγάλει το φίδι από την τρύπα όντας υπεύθυνος για τα σενάρια του μεταφυσικού «Paranormal Activity» franchise, καθώς επίσης και του «Disturbia» με πρωταγωνιστή τον Shia LaBeouf.  Η ταινία πάντως μάλλον θα αποτελεί μια μίξη κωμικού και horror στοιχείου, το οποίο αντιλαμβανόμαστε και από μόνοι μας χάρη στον bold τίτλο της, που δεν αφήνει περιθώρια για σοβαρότητα και μάλλον καλά κάνει.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, κάτι μας λέει όμως πως αν τελικά γίνει πραγματικότητα, θα ακολουθήσουν διάφορες ακόμη versions των αγαπημένων μας ζόμπι vs. the world.  Καμία πρόταση;

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ