Νέες εικόνες και κλιπ του Nymphomaniac

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

Συνεχίζεται η παρουσίαση της άκρως αποκαλυπτικής ταινίας Nymphomaniac. Μετά και από το κλιπ που έγινε γνωστό την ημέρα των Χριστουγέννων, που προκάλεσε ξανά την ευχάριστη έκπληξη και τις αποδοκιμασίες του κοινού, ήρθαν μερικές ακόμα καινούργιες αφίσες. Είτε ξανά γνωστών πρωταγωνιστών, είτε και νέων προσώπων. Είτε στην σταθερή «κορυφωτική» στιγμή, όπως είναι συνήθες, είτε σε φωτογραφικές αποτυπώσεις γενικών πλάνων της ταινίας. Ο Lars Von Trier δεν σταματάει πουθενά και το αποδεικνύει κάθε φορά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η υπόθεση της ταινίας μας παρουσιάζει την Joe, μια ώριμη γυναίκα που δέχεται μια επίθεση. Όταν θα σωθεί από έναν άνδρα που ήταν παρόν στο περιστατικό, θα του διηγηθεί την πληθώρα ερωτική της ζωή. Η Joe γνωρίζοντας πως είναι νυμφομανής, ξετυλίγει μέσα από μια θεατρική αφήγηση και χωρίς δισταγμό, μια ιστορία γεμάτη πάθη και έλλειψη του ορίου. Στην άκρατη επιθυμία για εμπειρίες, ανά τις δεκαετίες της ζωής της, πέρα από τα μελανά σημεία της καθημερινότητας και τους κανόνες της ηθικής και της μη αταξίας.

 nympho1

nympho2

nympho3

nympho4

nympho5

nympho6

nympho7

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

kinopoisk.ru

Πέρα από τις νέες φωτογραφίες και τα trailers είμαστε διπλά χαρούμενοι, καθώς γνωρίζουμε επιτέλους την ημερομηνία προβολής της ταινία στην χώρα μας. Απολαύστε λοιπόν σε διάστημα 122 λεπτών την επερχόμενη ταινία Nymphomaniac: Part One από τις 23 Ιανουαρίου 2014 στους εγχώριους κινηματογράφους.

Δείτε το «χριστουγεννιάτικό» κλιπ

Δείτε παρακάτω τα παρασκήνια της συνέντευξης τύπου στη Δανία

Δείτε όλόκληρο το τρέιλερ του Nymphomaniac

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ