Νέες φωτογραφίες από το Suicide Squad

Kαι ο Joker του Jared Leto στο συλλεκτικό εξώφυλλο του περιοδικού Empire

Το περιοδικό Empire για ακόμα μία φορά δίνει πρώτο στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες – αυτή τη φορά για το «Suicide Squad» που συνεχίζει να πετάει κόκαλα στο κοινό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρ’ό,τι η ταινία δεν αναμένεται στις αίθουσες πριν τον Αύγουστο του 2016.

Κάποιος φαίνεται ότι σκάναρε πριν την ώρα του το τεύχος του περιοδικού Empire που προορίζεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο και παρείχε έτσι σε ολόκληρο τον κόσμο ακόμα μερικά sneak peaks στον κόσμο του Suicide Squad και τους βασικούς πρωταγωνιστές του, όπως ο Jared Leto, η Margot Robbie, Will Smith και η Cara Delevigne.

O Joker του Leto αναπόφευκτα θα υποστεί εξονυχιστική σύγκριση με τους όλους τους υπόλοιπους Jokers του παρελθόντος, όπως ο εικονικός πλέον Joker του Heath Ledger, ο οποίος και κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο της Ακαδημίας μετά θάνατον για το ρόλο του αυτόν. Όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Ledger λοιπόν, ο Leto βυθίστηκε στο χαρακτήρα που ανέλαβε από πριν μέχρι και το τέλος των γυρισμάτων. Σύμφωνα με τον Will Smith, που θα υποδυθεί τον Deadshot της Suicide Squad, o Leto ποτέ δεν βγήκε από το ρόλο του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, και οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα off-camera, ενώ ήταν οι αληθινοί τους εαυτοί. Επιπλέον, ο Leto έστειλε ένα νεκρό ποντίκι στην Margot Robbie (η οποία βρίσκεται στο ρόλο της Harley Quinn), σφαίρες στον Will Smith και διέταξε έναν από τους βοηθούς του Joker να βρει μια τριανταφυλλιά και να βάψει με σπρέι όλα τα τριαντάφυλλα μαύρα.

«Σίγουρα επρόκειτο για μια περίοδο…απόσπασης από την πραγματικότητα», δήλωσε ο Leto στο Empire. «Έκανα μια μεγάλη βουτιά στα βαθιά. Αλλά ήταν μια μοναδική ευκαιρία και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να το κάνω με κάποιον άλλο τρόπο. Είχε πλάκα, το να παίζω όλα αυτά τα ψυχολογικά παιχνίδια.»

Ωστόσο, ο Leto δεν μπορεί να περιγράψει ολόκληρη την εμπειρία του ως εντελώς διασκεδαστική : «Ήταν πολύ επίπονη διαδικασία, νομίζω ότι θα χρειαστεί να ηρεμώ για το υπόλοιπο της ζωής μου.» Επίσης φαίνεται να έχει να πει δυο καλά λόγια για τον ίδιο τον Joker ως χαρακτήρα, υποστηρίζοντας ότι είναι «ένας πολύ επιτυχημένος και έξυπνος επιχειρηματίας, πέραν του ότι πρόκειται για ψυχοπαθή.»

Σίγουρα το βάρος του ρόλου που ανατέθηκε στον Leto είναι μεγάλο λόγω των καταστάσεων και των ηθοποιών που έχουν συνδεθεί με αυτό τον εικονικό χαρακτήρα αλλά ευελπιστούμε ότι δεν θα μας απογοητεύσει, άλλωστε μάλλον το έχει με τις μεταμορφώσεις, όπως απεδείχθη και στο «Dallas Buyers Club».

Δείτε τις τελευταίες εικόνες από το καστ του «Suicide Squad» παρακάτω :

csqua3axaaadskf

cspc5fluwaaxkuh

cspc586vaaauyyy

cspdglkukaap85n

 

cspdor6ucaev1be

cspdotxuyaejm6n

cspe_1kwoaaunux

new-suicide-squad-images-tease-the-joker-s-past-680136

joker4

joker5

 

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ