Τα όνειρα του Neil Patrick Harris είναι LEGEN…wait-for-it…DARY!

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

 

Τον Neil Patrick Harris οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο (και κάποτε αστείο) σιτκομ How I Met Your Mother. O χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά, είναι αυτός του αθεράπευτου γυναικά, ρόλος που απέχει κατά πολύ από τη πραγματική του ζωή, αφού ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, παντρεμένος και με δύο παιδιά.

Προτού ασχοληθεί με τη τηλεόραση είχε μια λιγότερο γνωστή καριέρα σε θεατρικά μιούζικαλ(αναφέραμε ότι είναι gay;) αλλά και μια ιδέα από κινηματογραφικές συμμετοχές. Το όνειρο του βέβαια- όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ήταν να καταφέρει κάποια στιγμή να κάνει κάτι σχετικό με μαριονέτες. “Είμαι συλλέκτης μαριονετών κι έχω στο γκαράζ μου ειδικό χώρο όπου δουλεύω κι ασχολούμαι με αυτές. Για πολύ καιρό έψαχνα την κατάλληλη ευκαιρία να εμπλακώ δημιουργικά με αυτόν τον κόσμο”. Και η ευκαιρία αυτή φαίνεται ότι ήρθε με το “Neil’s Puppet Dreams”.

To “Neil’s Puppet Dreams” πρόκειται για ένα νέο web series που θα προβάλλεται μέσω YouTube κάθε Τρίτη. Η σειρά είναι ένα mocumentary όπου ο N.P.Harris παίζει ουσιαστικά τον εαυτό του, που όπως αποκαλύπτει πάσχει από μια περίεργη “ασθένεια”. Λόγω αυτής τα όνειρα που βλέπει είναι μόνο με μαριονέτες.

Τα επεισόδια θα διαρκούν περίπου τέσσερα λεπτά και κάθε φορά θα βλέπουμε κι από ένα διαφορετικό του όνειρο. Το ότι πρωταγωνιστούν μαριονέτες δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι κατάλληλο για παιδιά, καθώς θα υπάρχει αθυροστομία, σεξουαλικά υπονοούμενα και φαντασιώσεις ενός σύγχρονου gay αστέρα της τηλεόρασης.

Η σειρά μόλις έκανε πρεμιέρα και παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο επεισόδιο, όπου συμμετέχει κι ο σύζυγος του.

 

Κι αν όντως βρήκες το πρώτο επεισόδιο LEGENDARY μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τί θα ακολουθήσει στο παρακάτω βίντεο που έχει παρελειπόμενα, συνεντεύξεις και πολλές μαριονέτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ