Νεκρος ο Anton Yelchin

Ήταν 27 ετών

Ο Anton Yelchin, μόλις 27 ετών, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή κάτω από μυστήριες συνθήκες. Σύμφωνα με την αστυνομία, το σώμα του βρισκόταν σφηνωμένο ανάμεσα σε ένα πυλώνα γραμματοκιβωτίου και το ίδιο του το αμάξι, το οποίο είχε ακόμα αναμμένη τη μηχανή τη στιγμή που τον βρήκαν με νεκρά ταχύτητα. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο ο Yelchin βγήκε από το αυτοκίνητο και βρέθηκε πίσω του.

Γεννημένος το 1989 στην Αγία Πετρούπολη -που ακόμα λεγόταν Λένινγκραντ- μετανάστευσε με τους γονείς του στις Η.Π.Α. όταν ήταν έξι μηνών. Η καριέρα του στην υποκριτική ξεκίνησε από εννέα ετών, και στην πορεία της συνεργάστηκε με κορυφαίους ηθοποιούς όπως ο Antony Hopkins, ο Morgan Freeman, o Robert de Niro και πολλοί ακόμα.

Μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες του βρίσκονται στις ταινίες “Alpha Dog” του Nick Cassavetes (γιος των Gena Rowlands και John Cassavetes, σκηνοθέτης του “The Notebook”),  και το υπέροχο “Like Crazy” του Drake Doremus στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τη Felicity JonesΕυρύτερα γνωστός έγινε από τις συμμετοχές του στις ταινίες “Star Trek” και “Star Trek: Into Darkness” (θα τον δούμε και στο “Star Trek: Beyond”), ενώ αξιομνημόνευτο ρόλο κρατά στο “Only Lovers Left Alive” του Jim Jarmusch. Η τελευταία ταινία του που είδαμε στην Ελλάδα ήταν το “5 To 7”.

Ο κινηματογραφικός κόσμος είναι φτωχότερος.

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ