Νεκρός ο Philip Seymour Hoffman

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης Το νέο απρόσμενο, όσο και λυπηρό. Ο εκπληκτικός και αγαπημένος ηθοποιός Philip Seymour Hoffman είναι νεκρός σε ηλικία μόλις 46 χρόνων. Οι πληροφορίες που...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

philip_seymour_hoffman_41441Το νέο απρόσμενο, όσο και λυπηρό. Ο εκπληκτικός και αγαπημένος ηθοποιός Philip Seymour Hoffman είναι νεκρός σε ηλικία μόλις 46 χρόνων. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται μέχρι τώρα δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά όλα τα δημοσιεύματα καταλήγουν στο ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, μετά από χρήση ναρκωτικών.

Αν και η Αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έχει εκδώσει, ακόμη, επίσημη ανακοίνωση για την αιτία θανάτου, λεπτομέρειες που έχουν δημοσιευτεί μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, εθισμό με τον οποίο πάλευε αρκετά χρόνια.

Ο Philip Seymour Hoffman είχε βραβευτεί με Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Capote, ενώ ήταν άλλες 3 φορές υποψήφιος. Μεταξύ άλλων εμφανίστηκε στις ταινίες Scent of a Woman (1992), Twister (1996), Boogie Nights (1997), Happiness (1998), The Big Lebowski (1998), Magnolia (1999), The Talented Mr. Ripley (1999), Almost Famous (2000), 25th Hour (2002), Cold Mountain (2003), Mission: Impossible III (2006), ενώ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στο Doubt, Charlie Wilson’s War, και Master.

Δείτε ένα απόσπασμα από το Capote

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ