Νέο ολοκληρωμένο trailer για το «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

Μια βαλίτσα γεμάτη μυστήρια

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από το πρώτο σύντομο teaser και το μίνι featurette για το πολυδιαφημισμένο, πλέον, spinoff του Harry Potter, «Fantastic Beasts and Where to Find Them», που μας ταξιδεύει πίσω στο -κυριολεκτικά- μαγικό σύμπαν της φαντασίας της J.K. Rowling.

Σύμφωνα με το νέο, ολοκληρωμένο trailer, επιστρέφουμε πίσω στον κόσμο των μάγων, αλλά όχι σε Βρετανικά εδάφη αυτή τη φορά, αλλά στην ‘αντιπέρα όχθη’, στη Ν. Υόρκη του 1926.

Ο Newt Scamander (Eddie Redmayne) φτάνει στο Μεγάλο Μήλο με μια μυστηριώδη βαλίτσα γεμάτη από μαγικά πλάσματα. Δεν βλέπουμε και πολύ τη μορφή των πλασμάτων αυτών και δεν μαθαίνουμε πολλά από το τρέιλερ σχετικά με το πού μπορούμε να τα βρούμε – όπως υποδεικνύει ο τίτλος – αλλά βλέπουμε αρκετές νέες σκηνές με την κλασσική μουσική υπόκρουση των ταινιών του Harry Potter.

Μαθαίνουμε επίσης ότι ο Scamander απεβλήθη από το Hogwarts λόγω των ερευνών που έκανε πάνω σε επικίνδυνα πλάσματα (τέρατα;). Μια γνωστή φυσιογνωμία όμως, ο Albus Dumbledore μάχεται υπέρ αυτού, μιας και είδε δυνατότητες σε αυτό το μαθητή του – κάτι που σίγουρα θα έκανε ο Dumbledore άλλωστε.

Παραμονεύει ένας Colin Farrell όμως, στο ρόλο του Percival Graves που, από ό,τι φαίνεται, πρόκειται να δυσκολέψει τη ζωή του Scamander.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Katherine Waterston ως Tina, Alison Sudol ως Queenie, Ezra Miller ως Credence, Samantha Morton ως Mary Lou, Jon Voight ως Henry Shaw, Sr. Ron Perlman ως Gnarlack, Carmen Ejogo ως Seraphina, Jenn Murray ως Chastity, τη νεαρή Faith Wood-Blagrove ως Modesty και άλλους.

Δείτε το νέο χορταστικό τρέιλερ παρακάτω :

 

fbnwtft03

fbnwtft09

fbnwtft12

fbnwtft13

fbnwtft16

fbnwtft30

fbnwtft34

fbnwtft50

fbnwtft54

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ