Το νέο full-length trailer για το «Rogue One: A Star Wars Story» μόλις κυκλοφόρησε!

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Δεν είναι εύκολο να κλέψει κανείς τα προσχέδια για το απόλυτα καταστροφικό όπλο.

Η αποστολή τους αποκαλύφθηκε, αλλά το Empire είναι πανέτοιμο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε οποιεσδήποτε επαναστατικές δυνάμεις – τουλάχιστον αυτό μας δείχνει το νέο τρέιλερ για το «Rogue One: A Star Wars Story» που έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η ταινία αυτή, σε σκηνοθεσία Gareth Edwards, έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο την Felicity Jones ως Jyn Erso, μια αρχηγό ομάδας που έχει ως σκοπό να κλέψουν τα προσχέδια για το Death Star καιρό πριν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πρώτη «Star Wars» ταινία του 1977. Οι Donnie Yen, Forest Whitaker και Diego Luna είναι στο πλευρό της ως επίλεκτοί της

Ο James Earl Jones επιστρέφει ως η φωνή του Darth Vader, μιας και είχε να δανείσει την φωνή του στον απόλυτο villain από το 2005 και το «Star Wars: Episode III — Revenge of the Sith«.

Δείτε το εν λόγω τρέιλερ παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ