Νέο γεμάτο δράση trailer για το «Luke Cage»

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου!

Ο άτρωτος ήρωας της Marvel, Luke Cage, επιστρέφει με νέο πλούσιο trailer, μερικές μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα του 1ου κύκλου στο Netflix.

Η νέα τηλεοπτική σειρά περιστρέφεται γύρω από τον Cage, έναν άτρωτο άντρα και πρώην κατάδικο (Mike Colter), ο οποίος ξεκινάει πόλεμο εναντίον του γκάνγκστερ Cornell “Cottonmouth” Stokes (Mahershala Ali) και του οργανωμένου εγκλήματος στο Harlem.

«Αυτό το μέρος είναι η φήμη μου, η κληρονομιά μου, το αίμα μου. Και όταν ο καπνός καθαρίσει, στο υπόσχομαι, θα είμαι ο βασιλιάς,» υποστηρίζει πολύ πειστικά ο  Stokes στο trailer.

Επιπλέον, στο καστ βρίσκουμε τη «συνήθη ύποπτο» Rosario Dawson, το συνδετικό κρίκο του σύμπαντος Netflix-Marvel, η οποία επιστρέφει και πάλι ως η νοσοκόμα Claire Temple.

Στην κριτική της για το Variety, η Maureen Ryan έγραψε ότι το σόου «αφηγείται μια ιδιαίτερα παθιασμένη ιστορία για τις συνέπειες του μαζικού εγκλεισμού στις φυλακές, η οποία εξυπηρετεί και ως καλοφτιαγμένη ιστορία προέλευσης του ήρωα, ενώ και οι χαρακτήρες γενικά συζητούν αν μπορούν να εμπιστευτούν κάποια πλευρά της επιβολής του νόμου ή του νομικού συστήματος». Όσο για τις ερμηνείες, η ίδια ανέφερε πως οι ηθοποιοί φέρνουν στους χαρακτήρες που υποδύονται «όμορφα μετρημένες σκιές πόνου και θυμού», και πρόσθεσε ότι «η όψη των σφαιρών που αναπηδούν πάνω στον κουκουλοφόρο πρωταγωνιστή μεταφέρουν επίπεδα νοήματος πέρα από την εκστρατεία του ήρωα να σώσει το Harlem».

Και τα 13 επεισόδια του πρώτου κύκλου κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer παρακάτω και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σειρές του σύμπαντος Marvel-Netflix και τους Defenders πατήστε εδώ.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*