Πολλά πράγματα γίνονται στο νέο official trailer για τον δεύτερο κύκλο «Mr. Robot»

Μια ματιά στο χάος μέσα στο κεφάλι του Elliot

«Δεν έχει ξαναγίνει τίποτα παρόμοιο στο παρελθόν«, λέει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και αναφέρεται στην οικονομική κρίση που προκλήθηκε από το τεράστιο χακάρισμα του Αμερικάνικου οικονομικού συστήματος – στον πρώτο κύκλο της σειράς φυσικά.

Το «Mr. Robot» ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και σιγά σιγά κέρδισε μια μεγάλη θέση στη συνείδηση των θεατών, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και θίγοντας θέματα όπως το anxiety disorder των ημερών μας, το γρήγορο ρυθμό της ζωής σε μεγαλούπολη, και φυσικά, την τεχνολογία, τον καπιταλισμό και την οικονομική διαφθορά.

Προς το τέλος των 10 επεισοδίων που προβλήθηκαν για την πρώτη του σεζόν, το «Mr. Robot» ήδη θεωρούνταν από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες μεταξύ άλλων βραβείων.

Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα την τετάρτη, 13 Ιουλίου στο USA Network και θα μας αφηγηθεί τις συνέπειες του χακαρίσματος που έκανε ο Elliot (Rami Malek) και οι υπόλοιποι cyber-ακτιβιστές της ομάδας του. Στο νέο official ολοκληρωμένο τρέιλερ γίνεται, ομολογουμένως, χαμός : Έχουμε τον Barack Obama, o Elliot έχει εξαφανιστεί για τρεις ημέρες, έχουμε μια απαγωγή, αλλά και τους ηθοποιούς Mamie Gummer (κόρη της Meryl Streep) και Craig RobinsonThe Office«).

Δείτε κι εσείς παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ