Βρείτε τον παράδεισο στο νέο teaser της δεύτερης σεζόν «Wayward Pines»

Επιστρέφει για 10 επεισόδια

Η δεύτερη σεζόν του Wayward Pines θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαίου και έχουμε ένα ολόφρεσκο teaser trailer για να αυξήσει την αγωνία μας.

Ο M. Night Shyamalan είναι στην παραγωγή για μία ακόμη σεζόν και η ιστορία μας βασίζεται, στο μεγάλο σύμπαν που δημιούργησε η φαντασία του συγγραφέα Blake Crouch στην πολύ επιτυχημένη διεθνώς σειρά των best-seller βιβλίων που κυκλοφόρησε.

Πρωταγωνιστούν οι Jason Patric (ο Michael από το cult «The Lost Boys», «Narc»), ο πολύ ταλαντούχος Djimon Hounsou («Blood Diamond», «In America») και η Hope Davis (“American Crime,” “The Newsroom”).

Η δεύτερη αυτή σεζόν θα απαρτίζεται από 10 επεισόδια και η υπόθεση θα ξεκινήσει από εκεί που μας είχε αφήσει το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, με τους κατοίκους του «Wayward Pines» να παλεύουν ενάντια στην δικτατορία της Πρώτης Γενιάς – που έχει φυσικά υποστεί ισχυρή πλύση εγκεφάλου. O Dr. Theo Yedlin (Patric), ένας νέος κάτοικος της περιοχής θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την επανάσταση.

Δείτε το νέο teaser παρακάτω :

 

wayward-pines

WaywardPinesLogo

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ