Καινούριο, αποκαλυπτικό trailer για την έκτη σεζόν «Game of Thrones»

"The Dead Are Coming"

Όταν λένε ότι ο  «Χειμώνας Έρχεται» στο «Game of Thrones» εννοούν πολύ περισσότερα πράγματα από το κρύο, τον αέρα και το χιόνι. Μαζί με τον χειμώνα έρχεται και ο θάνατος, όπως υποστηρίζει και ο Davos Seaworth (Liam Cunningham) στο νέο τρέιλερ για την έκτη σεζόν της δημοφιλούς επικής σειράς του HBO.

Οι White Walkers (κάτι σαν αρχαίοι παγωμένοι δαίμονες) και οι ορδές τους από τους νεκραναστημένους κοιτούν πιο απειλητικά από ποτέ πλέον το Westeros, από ό,τι βλέπουμε και στο τρέιλερ. Ο Jon Snow (Kit Harington) έκανε ό,τι μπορούσε την προηγούμενη σεζόν προκειμένου να τους σώσει όλους από την επερχόμενη σφαγή, αλλά δολοφονήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, αν και οι εικασίες σχετικά με την τύχη του υποστηρίζουν ότι θα… επιστρέψει.

Το νέο αυτό τρέιλερ μας αποκαλύπτει περισσότερα από τα προηγούμενα και σε άλλα επίπεδα της ιστορίας : στην πρωτεύουσα, King’s Landing, βλέπουμε την Cersei (Lena Headey) και τον Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau), τα δίδυμα αδέρφια που είναι και εραστές, να ετοιμάζονται για πόλεμο εκδίκησης ενάντια στις θρησκευόμενες ομάδες των Sparrows.

Στο Braavos τώρα, η Arya Stark (Maisie Williams) παραμένει τυφλή καθώς συνεχίζει την εκπαίδευσή του προκειμένου να γίνει“faceless man.” Από όσο βλέπουμε στο Slavers Bay επίσης, η Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) απέκτησε μια ζωή ως αιχμάλωτη πλέον, ενώ ο Tyrion Lannister (Peter Dinklage) προσπαθεί να κυβερνήσει την κάπως εχθρική πόλη του Meereen στη θέση της – η οποία περιλαμβάνει και τους δύο επικίνδυνους δράκους που έχει δεμένους στο υπόγειό της. O Tyrion όμως ξέρει ότι οι δράκοι δεν ζουν στην αιχμαλωσία…

Η τεράστια προσμονή που υπάρχει για την έτη σεζόν έχει χτυπήσει κόκκινο γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά που τα επεισόδια που έπονται δεν θα αντιστοιχούν επακριβώς (ή και καθόλου ανά σημεία) σε κάποιο βιβλίο από τον George R.R. Martin. Ο τελευταίος αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο “The Winds of Winter,” το έκτο βιβλίο στη σειρά “A Song of Ice and Fire”, η οποία ήταν η έμπνευση και η βάση για το “Game of Thrones.”

Δείτε το καινούριο τρέιλερ παρακάτω και αρχίστε την αντίστροφη μέτρηση για τις 24 Απριλίου :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ