Νέο τρέιλερ για το μαγικό «Fantastic Beasts and Where to Find Them» από το Comic-Con

"I wanna be a wizard!"

Το φετινό Comic-Con του San Diego στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και μας έφερε όλα τα trailers που περιμέναμε τον τελευταίο καιρό.

Δεν θα μπορούσε να λείπει ένα καινούριο για το πολυσυζητημένο spin-off του «Harry Potter«, «Fantastic Beasts and Where to Find Them» με πρωταγωνιστή τον Eddie Redmayne στο ρόλο του Newt Scamander.

O Colin Farrell θα πρωταγωνιστεί επίσης στο ρόλο ενός μάγου που μάλλον θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του Scamander, ο οποίος αγαπά τα περίεργα και μαγικά πλάσματα/τερατάκια, μιας και λέει :

«Θα πρέπει να ξαναπιάσουμε τα πλάσματά μου προτού αυτά πληγωθούν. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε άγνωστο γι αυτά έδαφος, το οποίο κατοικείται από τα πιο επικίνδυνα όντα στον πλανήτη : τους ανθρώπους.«

Καλά τα λέει ο Newt, αλλά εμάς μας συγκίνησε (εκτός από την πολύ γνώριμη μουσική) η τελευταία φράση στο τρέιλερ η οποία ακούγεται από έναν Muggle από ό,τι καταλαβαίνουμε: «I wanna be a wizard..»
Αχ, όλοι μας !

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ