Νέο trailer για το «Guardians of the Galaxy vol.2»

Η αγαπημένη μας παρέα επιστρέφει στις 5 Μαΐου του 2017

Μετά το teaser trailer πριν ένα μήνα, σειρά έχει νέο μεγαλύτερης διάρκειας trailer με περισσότερη δράση. Παρ’ όλα αυτά, σε αντίθεση με άλλα trailer blockbuster ταινιών, τα μεγάλα spoilers απουσιάζουν.

Μερικές μέρες πριν βγει το trailer, ο σκηνοθέτης της ταινίας James Gunn σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του σχετικά με το trailer, το οποίο φτιάχτηκε σε συνεργασία πάντα με τη Marvel. Όπως είπε, οι fans έχουν τη συνήθεια να εξετάζουν τα trailer πλάνο-πλάνο, ψάχνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο ίδιος όμως δεν ήθελε να αποκαλυφθούν τα μυστήρια της ταινίας, οπότε όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω προτίμησε αντ’ αυτού να «κάψει» μερικά από τα αστεία σημεία της ταινίας (αγαπάμε Baby Groot!).

Και ενώ το teaser συνόδευε το τραγούδι των Blue Swede “Hooked on a Feeling”, στο νέο trailer ακούμε το τραγούδι “Fox On The Run” του βρετανικού συγκροτήματος The Sweet (και τα δυο τραγούδια πρωτοακούστηκαν στην Αμερική το 1974), που μας δίνει μια γεύση για το Awesome Mix Vol. 2, το soundtrack δηλαδή της νέας ταινίας.

Δείτε το trailer:

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ