Νέο trailer για το «Jane Got a Gun» με τη Natalie Portman

Και τους Joel Edgerton, Noah Emmerich και Ewan McGregor

H Weinstein Company μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για το western «Jane Got a Gun» με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman.

Αφού μάθαμε ότι η ταινία θα σκηνοθετηθεί τελικά από τον Gavin O’ ConnorWarrior«) και πέρασε από… χίλια κύματα, πληροφορηθήκαμε ότι η υπόθεση έχει ως εξής : Η Jane Hammond (Natalie Portman) μόλις έχει φτιάξει μια καινούρια ζωή με το σύζυγό της Bill “Ham” Hammond (Noah Emmerich), μετά από αρκετά μπλεξίματα με τους Bishop Boys, μια αδίστακτη και πολύ βίαιη συμμορία φυγόδικων. Η Jane θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους επικίνδυνους της συμμορίας αυτής ξανά, όταν επιτίθενται στον σύζυγό της και τον γεμίζουν σφαίρες – και τον χειρότερο από αυτούς, τον mastermind Colin (που τον παίζει ένα σχεδόν αγνώριστος Ewan McGregor). Με την εκδίκηση να της δίνει κίνητρα, η Jane θα στραφεί στον πρώην αρραβωνιαστικό της, Dan Frost (Joel Edgerton, «Black Mass«, «The Great Gatsby«) προκειμένου να τη βοηθήσει να προστατέψει την οικογένειά της σε μια επικείμενη καταστροφή από τη συμμορία. Κι ενώ η Jane στοιχειώνεται από παλιές αναμνήσεις, το παρελθόν της συναντά το παρόν της με τον πιο παράδοξο τρόπο σε μια μάχη για επιβίωση.

Στην Ελλάδα το «Jane Got a Gun» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε απολαύστε το νέο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω και μερικές φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν :

jane-got-a-gun-poster

αρχείο λήψης (1)

αρχείο λήψης (2)

αρχείο λήψης (3)

αρχείο λήψης (4)

αρχείο λήψης (5)

αρχείο λήψης (6)

αρχείο λήψης (7)

αρχείο λήψης (8)

αρχείο λήψης (9)

αρχείο λήψης (10)

αρχείο λήψης (11)

αρχείο λήψης (12)

αρχείο λήψης (13)

αρχείο λήψης (14)

αρχείο λήψης

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ