Νέο (και τελευταίο) τρέιλερ για το «Rogue One: A Star Wars Story»

Με καινούριες, συναρπαστικές σκηνές

«Save the rebellion. Save the dream.»

Δεν έχει κλείσει χρόνος από τότε που μια καινούρια ταινία από το Star Wars franchise βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες, αλλά και πάλι – σε εμάς φαίνεται ότι έχει περάσει πολύς καιρός. Ευτυχώς, απέχουμε μόλις δύο μήνες (15 Δεκεμβρίου για τη χώρα μας) από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «Rogue One: A Star Wars Story», και οι φανς της ανθολογίας έχουμε πλέον νέο τρέιλερ μετά τον Αύγουστο.

Αυτό το τελευταίο τρέιλερ του «Rogue One» είναι το πιο συναρπαστικό μέχρι στιγμής, μιας και μας δείχνει τις πολύ κακές συνθήκες κάτω από τις οποίες υφίσταται ο γαλαξίας μιας και την αρχηγία έχει το Empire. Όταν βλέπουμε για πρώτη φορά την Jyn Erso (Felicity Jones) είναι στη φυλακή και ονειρεύεται τα παιδικά της χρόνια με τον πατέρα της, Galen (ο πάντα επιβλητικός Mads Mikkelsen). Στο παρόν όμως οι Stormtroopers κρατούν τις επαναστατικές δυνάμεις και η Rebellion δεν είναι στα πάνω της. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.

Το νέο τρέιλερ καλύπτει και τις δύο πλευρές της τρέχουσας ιστορίας. Από τη μία το Empire, με τον Orson Krennic (Ben Mendelson) σε διευθύνουσα θέση και με τον Darth Vader στο φόντο, δουλεύει πάνω στο νέο του όπλο: το Death Star φυσικά. Στο μεταξύ, οι δυνάμεις της Συμμαχίας Rebellion φοβούνται ότι χειρότερες μέρες έρχονται με την ολοκλήρωση του Death Star και αρχίζουν να μαζεύουν ένα μικρό αλλά αποτελεσματικό στρατό ώστε να παραμονεύουν για τα σχέδια του Death Star και να εμποδίσουν την κατασκευή του εντέλει. Ξέρουμε ήδη ότι αυτό δεν θα συμβεί ακριβώς όπως το φαντάζονται στην ταινία αυτή. Για το τι όντως συνέβη πρέπει να ανατρέξουμε στο «A New Hope» – το Episode IV δηλαδή το οποίο… έχει ήδη συμβεί. Το «Rogue One» δηλαδή αποτελεί ένα prequel (αλλά και μια ξεχωριστή ιστορία), που έρχεται στη μεγάλη οθόνη δεκαετίες μετά την πρώτη Star Wars ταινία.Όπως συνήθως συμβαίνει με τα τελευταία (και καλύτερα) τρέιλερς, τα οπτικά εφέ που απαιτούνται για ένα επικό sci-fi θρίλερ σαν κι αυτό είναι εντυπωσιακά και καλοδουλεμένα, δίνοντάς μας έτσι μικρές ευκαιρίες να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό και να περιμένουμε ακόμα περισσότερα τον Δεκέμβριο που μας έρχεται.

Α, και καταφέρνουμε να δούμε πολύ σύντομα αυτόν εδώ τον τύπο:

3064619-poster-p-1-darth-vader-rogue-one

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω κι ενθουσιαστείτε μαζί μας :

 

mv5bzjgzzgvjogytmdvmyi00zju0lthlntmtotewymiyyzvhmdzmxkeyxkfqcgdeqxvyntqxotm1ntc-_v1_

mv5bogq5yzlkmgmtnzqzys00zwiwltg0zdmtmwnhmgjmzmezogi3xkeyxkfqcgdeqxvyntqxotm1ntc-_v1_

mv5bzthknjfinmitzmzmos00n2y3ltk4ntgtoty2nwzkywi4yzmxxkeyxkfqcgdeqxvyntqxotm1ntc-_v1_

mv5bytm4mduxmzatnjnkzc00nda1ltg3mtmtodk3otkzngviyte0xkeyxkfqcgdeqxvyntqxotm1ntc-_v1_

mv5bztfimtexntutytk1ms00yzy0ltg0mzetzwflyzbmogu3y2nhxkeyxkfqcgdeqxvyntqxotm1ntc-_v1_

mv5bn2y4ztzhztetnddlms00ztgylwezzmetzjnhotvhzdq2mmflxkeyxkfqcgdeqxvyntqxotm1ntc-_v1_

be92e335c6c9fb8a20dedd6bc36628eadba457ff
Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ