Νέο trailer για το «The Purge : Election Year»

"Keep America Great"

To trailer του «The Purge : Election year» ανοίγει με ένα ανατριχιαστικά μαύρο χιούμορ – όμορφα τοπία από περιοχές των Κεντρικών ΗΠΑ και δηλώσεις πολιτών του στυλ : «Συμμετέχω στην Κάθαρση γιατί είναι το καθήκον μου ως πολίτης».

Το τρίτο κατά σειρά Purge αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 30 Ιουνίου και θα περιστρέφεται φυσικά γύρω από την «Κάθαρση» αυτή που διαρκεί 12 ώρες το χρόνο, κατά τη διάρκεια των οποίων όλα τα εγκλήματα θεωρούνται νόμιμα. Ένας τρόπος να «ξεσπάσει» δηλαδή κανείς στην φανταστική, όπως μας παρουσιάζεται, Αμερική με σχεδόν μηδενική ανεργία κι εγκληματικότητα.

Η θεματική του τρίτου αυτού installment είναι απόλυτα επίκαιρη και συγχρονισμένη με τις προσεχώς εκλογές στις ΗΠΑ – μην μας πείτε ότι το σύνθημα της ταινίας δεν σας θύμησε κάτι.

Οι δύο πρώτες ταινίες γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ιδίως η δεύτερη, αν και η πρώτη είχε δύο αγαπημένους πρωταγωνιστές: Ethan Hawke και Lena Headey.

Δείτε το trailer για το «The Purge : Election Year» παρακάτω :

f09b6751-0293-41d9-8ba0-32d63fd15bb0_0

MV5BNTMyNTkzMzAzM15BMl5BanBnXkFtZTgwNTQyNDg5NzE@._V1__SX1303_SY591_

298429

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ