Δείτε το νέο, ακόμα πιο χορταστικό τρέιλερ του Cloudy With A Chance of Meatballs 2

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης Το πρώτο τρέιλερ μας άνοιξε την όρεξη. Τώρα έρχεται και το 2ο  τρέιλερ του Cloudy With A Chance of Meatballs 2, για να μας...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Το πρώτο τρέιλερ μας άνοιξε την όρεξη. Τώρα έρχεται και το 2ο  τρέιλερ του Cloudy With A Chance of Meatballs 2, για να μας κάνει να περιμένουμε με πολλή διάθεση το κυρίως πιάτο.

Το Cloudy With A Chance of Meatballs, όπως και το “Despicable Me“, δημιούργησαν μια πολύ καλή fan base, και όχι μόνο μεταξύ των παιδιών. Ως συνέπεια, λίγα χρόνια μετά, οι φαν περιμένουν κάθε νέο κλιπ μέχρι να βγουν οι ταινίες. Εμείς σας είχαμε παρουσιάσει το 1ο τρέιλερ τον Φλεβάρη (Δες εδώ το 1ο τρέιλερκαι τώρα σας φέρνουμε και το δεύτερο, με ακόμη περισσότερο φαγητό!

Είναι σίγουρο ότι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της ταινίας, που μας οδηγεί στην εποχή των φαγητοσαυρών, θα είναι οι δημιουργίες πλασμάτων από φαγητό. Ανάμεσα σε άλλα θα δούμε το τρομακτικό τσιζμπεργκερ, τις ταχύτατες μπανάνες και την πιο φοβισμένη, γλυκιά φράουλα! Α, υπάρχει και μια ντομάτα.

Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν μεταξύ άλλων η Anna Farris, ο Neil Patrick Harris κι ο Bill Hader οι οποίοι συμμετείχαν και στη πρώτη ταινία.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 27 Σεπτέμβρη. Δείτε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ