Νέο trailer για το «Insidious: Chapter 2»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Patrick Wilson φαίνεται πως φέτος έχει πάρει τις τρόμου με φαντάσματα σερί. Μετά το τρομαχτικό “The Conjuring έρχεται και η συνέχεια ενός από τα καλύτερα θρίλερ του είδους τον τελευταίο καιρό, το “Insidious: Chapter 2”.

Για άλλη μια φορά ο James Wan κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ετοιμάζεται να μας μεταφέρει στον κόσμο των πνευμάτων όπου, αυτή την φορά, θα μάθουμε περισσότερα για το παρελθόν του Josh Lampert και τι ήταν αυτό που τον στοίχειωνε μικρός. Κυκλοφόρησε και ένα νέο trailer που, αν και στην αρχή μοιάζει αρκετά με το πρώτο που είδες πριν έναν μήνα, δείχνει καινούργιες σκηνές χωρίς να spoiler-ιάζει την ιστορία.

Το νέο trailer δείχνει αρκετά υποσχόμενο και ο Wan φαίνεται να είναι στην καλύτερή του φόρμα. Απλά περιμένουμε να δούμε πως ο σεναριογράφος Leigh Whannell θα συνδέσει το φινάλε του πρώτου με τα γεγονότα του δεύτερου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Rose Byrne, Lin Shaye, Barbara Hershey και Ty Simpkins. Η ταινία ακόμα δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ