Αυτός ο «Χειμώνας» μοιάζει να είναι αρκετά στοιχειωμένος. Δες το νέο trailer

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

O χειμώνας έρχεται. Όχι, δεν μιλάμε για την εποχή αλλά για την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Κωνσταντίνου Κουτσολιώτα με τίτλο “O Χειμώνας», βετεράνου εφετζή και animator, o οποίος υπογράφει και το σενάριο και την παραγωγή της ταινίας.

Πρόκειται για ένα μεταφυσικό θρίλερ που μιλάει για τον Νίκο ο οποίος ζει μια αρκετά πετυχημένη ζωή… Στο μυαλό του. Σε αντίθεση με τα όσα έχει πει στη μητέρα του, δεν έχει εκδώσει κανένα βιβλίο και δεν έχει σχέση και είναι βουτηγμένος στα χρέη. Αποφασίζει να αφήσει το Λονδίνο και να επιστρέψει στο χωριό του στην Ελλάδα, στα Σιάτιστα στα βόρεια της Ελλάδας, μπας και καταφέρει να εμπνευστεί να γράψει κανένα βιβλίο επιτέλους. Φτάνοντας στο χωριό του όμως, αρχίζει να παρατηρεί πως οι ντόπιοι δεν τον βλέπουν με καλό μάτι. Μέσα από προκαταλήψεις και φαντάσματα του παρελθόντος θα κάνουν τον Νίκο να μάθει περισσότερα για το διαζύγιο των γονιών του και για τον θάνατο του πατέρα του ενώ μέσα από αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Διάβασε εδώ περισσότερα για τον “Χειμώνα” παρέα με μια συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Κουτσολιώτας.

Το πρώτο trailer μας αιχμαλώτισε με την ατμόσφαιρα και την απόκοσμη φωτογραφία του. Και μετά από αρκετό καιρό έρχεται και ένα δεύτερο trailer το οποίο καταφέρνει να ξεπεράσει το προκάτοχό του στα πάντα. Πάντα πλαισιωμένο με την μουσική των B.D. Foxmoor των Active Member και Jaoman (από το CD “Bruja Muerta”), οι οποίοι υπογράφουν και το soundtrack της ταινίας, ο Κουτσολιώτας φαίνεται πως έχει πιάσει την ατμόσφαιρα μιας καλής ιστορίας με φαντάσματα. Το animation και τα εφέ της απλά δείχνουν υπέροχα και ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το ίδιο καλό με όσα έχουμε δει.

Δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα δούμε την ταινία στις ελληνικές αίθουσες. Ελπίζουμε σύντομα. Για την ώρα βάλε τα ακουστικά, κλείσε φώτα – ή τα πατζούρια αν είναι μέρα – και απόλαυσε το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ