Νέο promo για το «Μachete Kills» με extra θηλυκή δόση

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Πλησιάζει ο καιρός που θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε επιτέλους το νέο καλτίλικο κινηματογραφικό γαϊτανάκι του Robert Rodriguez, «Machete Kills» το οποίο προορίζεται να «χτυπήσει» τις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Εκτός λοιπόν από το απολαυστικό πρώτο trailer για το οποίο σου είχαμε πει, καθώς και για τα πρωταγωνιστικά του sexy κορίτσια, ήρθε η στιγμή για ένα ακόμη εκρηκτικό promo video αυτή την φορά αφιερωμένο στην κλασική badass περίπτωση που ακούει στο όνομα Michelle Rodriguez και που αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση κλωτσομπουνίδικης hot ηρωίδας.

Επειδή λοιπόν ο Rodriguez αγαπάει τα κορίτσια του όσο και ο Quentin Tarantino, μπορείς να απολαύσεις παρακάτω ένα σύντομο βιντεάκι με την Michelle εν ώρα δράσης και «μέσα» σε all time αγαπημένη μαύρη αμφίεση που ελάχιστα πράγματα αφήνει στην φαντασία.

Για να σου θυμίσουμε λίγο την υπόθεση, ο κατατρεγμένος από την κυβέρνηση Machete, στρατολογείται τελικά από τον αμερικανό Πρόεδρο Charlie Sheen(!) σε μια προσπάθεια να εξοντώσει έναν μανιακό τύπο που απειλεί να εξαπολίσει ένα καταστροφικό όπλο στο διάστημα…

Μέχρι λοιπόν να χαρούμε ένα ακόμη απενοχοποιημένο cult δημιούργημα του αγαπητού Rodriguez, τσέκαρε την Michelle στo φυσικό της περιβάλλον.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ