Νέο, red-band trailer για το «Homefront»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

homefront4Πριν λίγο καιρό είχαμε δει το πρώτο trailer της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Jason Statham, «Homefront» και αυτό που σε πρώτη φάση μας είχε προκαλέσει μια μικρή εντύπωση ήταν η εμπλοκή του James Franco, άντε και της Winona Ryder στην ταινία (για την Kate Bosworth δεν είχαμε καμία αμφιβολία).

Όπως ίσως θυμάσαι από την πρώτη ματιά (αν οχι, τσέκαρε το παραπάνω trailer), σε αυτό το καινούργιο δημιούργημα του Gary Fleder («Kiss the Girls», «Impostor», «Don’t Say a Word») o Statham αναλαμβάνει τον παραδοσιακό ρόλο του πρώην DEA ο οποίος είναι έτοιμος να πλακώσει οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στην οικογενειακή του γαλήνη και αρμονία, στο πλευρό της μικρής του κόρης.  Φυσικά αυτός που θα το κάνει δεν είναι άλλος από τον Franco, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του κακού της υπόθεσης λειτουργώντας ως ο τοπικός, ναρκωτικός μεγαλο-εγκέφαλος.  Από την πρώτη στιγμή κανείς δεν φαίνεται να χωνεύει τον νεοφερμένο Statham/Phil Broker, που μοιάζει να προσελκύει όλες τις βίαιες αντιδράσεις των κοινωνικών κατακαθιών της περιοχής.  Φαντάζεσαι τι ακολουθεί.

Αν πάλι δεν το φαντάζεσαι, μπορείς να δεις το νέο, red-band trailer για γερές δόσεις εκρήξεων, ξύλου και βρώμικων απειλών, μιας ακόμη ηθοποιϊκής μανιέρας από πλευράς Statham και μιας που τείνει να γίνει από τον Franco, δεδομένης της έτερης υποκριτικής του τρέλας που άκουγε στο όνομα Alien, στο οτινανικό «Spring Breakers».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*