Το εντυπωσιακό extended red band trailer του Kick-Ass 2!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το Kick-Ass 2 είναι από τις ταινίες που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και η αναμονή μας αυτή πρόκειται να λάβει τέλος στις 29 Αυγούστου, που είναι η ημερομηνία της εξόδου του φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους. Αυτές τις μέρες, έκανε την εμφάνιση του το extended red band trailer της ταινίας, και δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο: 4.5 λεπτά καταιγιστικής δράσης, πυροβολισμών, ξύλου και ατάκας, μας γνωρίζουν με όλους τους χαρακτήρες, με τη Hit-Girl(Chloe Moretz), τον Mother Fucker(Christopher Mintz-Plasse) και τον Colonel Stars and Stripes(Jim Carrey) να πρωτοστατούν.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του sequel της πολύ επιτυχημένης ταινίας του 2010, θέλει τον Mother Fucker/Red Mist να ετοιμάζει την εκδίκηση του, που θα επηρεάσει οποιονδήποτε γνωρίζει ο Kick-Ass(Aaron Taylor Johnson), ο οποίος με τη σειρά του ενώνει τις δυνάμεις του με έναν πρώην μαφιόζο, τον Colonel Stars and Stripes.

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο αυτή τη φορά βρίσκεται ο Jeff Wadlow(Never Back Down), ενώ σίγουρα αισθητή θα είναι και η προσθήκη του Jim Carrey σε ένα ρόλο που δε τον έχουμε συνηθίσει.

Απολαύστε το trailer!

Δείτε τα character posters της ταινίας

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*