Νέο international TV spot για το «The Wolverine»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Wolverine αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μας ήρωες, πόσο μάλλον η κινηματογραφική του περσόνα που ενσαρκώνεται από τον πολύ καλό Hugh Jackman. Έτσι, είναι εύλογη η ανυπομονησία μας να τον παρακολουθήσουμε στη νέα του περιπέτεια, το επερχόμενο The Wolverine που θα δούμε στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου.

Η νέα ταινία του ήρωα με τα νύχια από αδαμάντιο τοποθετείται χρονικά μετά τα συμβάντα του X-Men: The Last Stand(2006) και τον θέλει στην Ιαπωνία αντιμέτωπο με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο από το παρελθόν, σε μία μάχη που θα τον αφήσει αλλαγμένο για πάντα. Ο κάπως οξύθυμος Λόγκαν, ίσως στο πιο χαμηλό σημείο της υπαρξής του θα πρέπει εκτός των άλλων να παλέψει απέναντι και στον ίδιο του τον εαυτό.

Σήμερα, είχαμε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό trailer της ταινίας, που αν και πάρα πολύ μικρό, μας δίνει κάποιες νέες ματιές πάνω στο χαρακτήρα που εδώ και χρόνια ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία ο Τζάκμαν. Εκτός του 45χρονου, στο φιλμ θα δούμε τη Famke Janssen και τον Will Yun Lee μεταξύ άλλων, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Mansgold, ο άνθρωπος πίσω από το οσκαρικό «Walk The Line» και το «3.10 to Yuma».

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*