Επαναστατικό teaser trailer για το «The Hunger Games: Mockingjay-Part 1»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

The-MockingJay-Symbols-the-hunger-gamesΜετά τα εκπληκτικά posters και το πρώτο, σύντομο teaser της νέας συνέχειας των Αγώνων Πείνας, «Mockingjay-Part 1», έκανε την εμφάνισή του ένα ακόμη teaser trailer που αυτή την φορά, μας δίνει μια καλύτερη εικόνα, γύρω από τις επαναστατικές προθέσεις της Katniss.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παίρνουμε μια γεύση από τα προεόρτια του ξεσπάσματος κατά της τυραννικής Κάπιτολ, με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν θέση και να ετοιμάζονται για μια full blast, επικείμενη δράση.

Όπως μπορείς να δεις, εκτός από τους γνωστούς ήρωες, μας συστήνονται και μερικοί νέοι, όπως η Julianne Moore στον ρόλο της President Alma Coin, καθώς και η Natalie Dormer, κατά κόσμον Margaery Tyrell του Game of Thrones, με ξυρισμένο μαλλί και το κλασικό της duck face.

Σίγουρα το Mockingjay-Part 1, θα αποτελέσει μια ξεχωριστή ταινία και εξαιτίας της παρουσίας του Philip Seymour Hoffman, ο οποίος κάνει εδώ μια από τις τελευταίες, κινηματογραφικές του εμφανίσεις, πριν τον θάνατό του τον Φεβρουάριο, μετά από υπερβολή δόση ναρκωτικών.

Αναμένουμε την ταινία μέσα στον χειμώνα και είμαστε σίγουροι πως μέχρι τότε, το ολοκληρωμένο trailer τoυ «The Hunger Games», θα μας έχει πάρει το μυαλό.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*