Νέο, εντυπωσιακό trailer για το «X-Men: Days of Future Past»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

X-Men-Days-of-Future-Past-Trailer-2014-Movie-Official-HDO Bryan Singer μοιάζει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αν κρίνουμε από το νέο, άκρως εντυπωσιακό trailer της νέας του, σουπερ-ηρωικής ταινίας, «X-Men: Days of Future Past», το οποίο μοιάζει ακόμη μιο χορταστικό από το πρώτο.

Στο trailer το οποίο ακολουθεί παρακάτω και το οποίο σίγουρα θα θαυμάσεις κι εσύ, όπως κι εμείς, αποκαλύπτει ακριβώς τόσα όσα πρέπει, προκειμένου να μας γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία, μέχρι την παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας τον Μάϊο.

Οι νέες περιπέτειες των X-Men, θέλουν τον Wolverine να ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τον ρου την ιστορίας, πριν να είναι πια πολύ αργά τόσο για την ανθρωπότητα, όσο και για το πολύπαθο είδος των μεταλλαγμένων.

Γεμάτο υπέροχα, ψηφιακά εφέ, δράση, αγαπημένους χαρακτήρες, σεναριακά ψήγματα και απειλητικούς Sentinels, το full trailer της νέας ταινίας των Χ-Μen είναι αυτό ακριβώς που περιμένουμε, προκειμένου να ξεκινήσουμε το μπλοκμπαστερικό, κινηματογραφικό μας καλοκαίρι, με τον καλύτερο τρόπο.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*