Νέο, φουτουριστικό trailer για το “Edge of Tomorrow”

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή Μετά την κυκλοφορία του πρώτου trailer του “Edge of Tomorrow” του Doug Liman (Τhe Bourne franchise, “Mr. & Ms. Smith”), ένα ακόμη...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

004-edge-of-tomorrowΜετά την κυκλοφορία του πρώτου trailer του “Edge of Tomorrow” του Doug Liman (Τhe Bourne franchise, “Mr. & Ms. Smith”), ένα ακόμη φαντασμαγορικό trailer κατέφτασε, υπενθυμίζοντάς μας να αφήσουμε μπόλικες, καλοκαιρινές μέρες κενές, προκειμένου να απολαύσουμε τα καθιερωμένα, κινηματογραφικά μας blockbusters.

Στο νέο trailer παίρνουμε μια full γεύση του κόσμου του Liman (και αυτόν των σεναριογράφων του, Christophen McQuarrie, Jez Butterworth και John-Henry Butterworth), βασισμένου στην ομώνυμη νουβέλα του Hiroshi Sakurazaka.

Η υπόθεση θέλει την Γη να έχει δεχτεί για ακόμη μια φορά την εισβολή μιας εξωγήινης φυλής, αυτή την φορά όμως, απείρως ισχυρότερης, απέναντι στην οποία η ανθρωπότητα μοιάζει μη υπολογίσιμος εχθρός.  Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα, ώστε η άφιξη στο πεδίο μάχης του Lt. Col. Bill Cage (Tom Cruise), καταλήγει στον θάνατό του.  Κάτι περίεργο όμως μοιάζει να συμβαίνει, μιας που στιγμές αργότερα ο Cage, ξυπνάει και αρχίζει να ετοιμάζεται, προκειμένου να μεταβεί για πρώτη φορά στο πεδίο της μάχης.  Ή μήπως έχει ήδη μεταβείι;  Γιατί μοιάζει να ζει διαρκώς την ίδια εφιαλτική καθημερινότητα;  Γιατί την ζει πραγματικά.  Και γιατί μόνο έτσι η ανθρωπότητα, έχει ίσως μια ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της…

Όπως θα δεις και εσύ, το trailer που ακολουθεί είναι αρκετά εντυπωσιακό, με καλογυαλισμένα εφέ, τις απαραίτητες εκρήξεις και την Emily Blunt σε τρελά, δολοφονικά κέφια.

Αν αναρωτιέσαι πάντως το πόσο καλός μπορεί να είναι στην ταινία ο Tom Cruise, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πρόσφατα πως αν μη τι άλλο ο Cruise, “στριγγλίζει εκπληκτικά και ξέρεις οτι είναι πραγματικά δειλός, σε όλη την ταινία”.

Απαιτούμε στρίγγλισμα Τom Cruise, τώρα.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ