Νέο trailer για το «Out of the Furnace» με τον Christian Bale

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Εκτός από το πρώτο trailer για την νέα ταινία του Scott Cooper, «Out of the Furnace», το οποίο είχαμε απολαύσει κάποιον καιρό πριν, η Relativity Media κυκλοφόρησε και το δεύτερο trailer του πολυαναμενόμενου οικογενειακού δράματος του σκηνοθέτη του «Crazy Heart».

Σε αυτό το δεύτερο trailer το πράγμα επικεντρώνεται περισσότερο πάνω στον ήρωα του Casey Affleck και την προσπάθεια του αδελφού του Christian Bale να τον γλυτώσει από τα νύχια ενός εγκληματία (Woody Harrelson), για τον οποίο ο Casey/Rodney παίζει ξύλο για τα προς το ζην, μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο.  Όταν μετά από λίγο καιρό ο νεαρός εξαφανιστεί, θα είναι δουλειά του ρεαλιστή Bale/Russell να τον εντοπίσει μέσα στην ανθρώπινη χαβούζα στην οποία ζουν, πριν να είναι πολύ αργά.

Όπως θα δεις και εσυ στο παρακάτω trailer, το «Out of the Furnace» πρόκειται για ένα, όπως όλα δείχνουν, καλοδουλεμένο δράμα με εξαιρετικές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό του cast, το οποίο είναι πολύ ταλαντούχο έτσι κι αλλιώς, με τους ρόλους να συμπληρώνουν οι Forest Whitaker, Willem Dafoe, Sam Shepard, άντε και η Zoe Saldana.

Η ταινία αναμένεται στην Αμερική από τις 6 Δεκεμβρίου και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα φετινά δημιουργήματα που θα στρέψουν την προσοχή πάνω τους μιας που όπως έχουμε διαπιστώσει, όλοι μας αγαπάμε μερικές διαχρονικά καλές και συγκινησιακές ιστορίες-ερμηνείες.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*